update your marketing

„Stvarajte vrednosti i povećajte profit!“

Budi učesnik marketing foruma i poveži se sa 120+ privrednika, preduzetnika,
menedžera projekata, prodaje i marketinga kojima je važan rezultat prodaje!

Mesto: Palić, Velika Terasa

Datum: 30.10.2019.


U oktobru mesecu, pre godinu dana, održan je 1. Forum marketinga za privrednike i preduzetnike na Paliću pod nazivom „Update Your Marketing“. Naš cilj je bio da se učini prvi korak ka stvaranju tradicije jednogodišnjeg okupljanja predstavnika malih i srednjih preduzeća, odnosno preduzetnika pre svega radi edukacije, razmene ideja, iskustava i networkinga.

Na forumu, koji je nosio moto „Reprogramiraj svoju marketing strategiju“, učestvovalo je 80 preduzetnika i privrednika sa severa Bačke. Fotografije sa prošlogodišnjeg susreta možete pogledati na linku.

Naš cilj je bio da se promeni stav prema marketingu malih i srednjih preduzeća koji je usko povezan sa prodajom, da privrednici i preduzetnici prepoznaju mesto na kom će imati priliku da stiču nova znanja, da saznaju za trendove, da razmene iskustva i pri tome budu ponosni na svoju poziciju na tržištu.


Ove godine ćemo staviti naglasak na najstariju veštinu – na prodaju.


Kome će biti koristan ovogodišnji forum?


Najčešća greška koju ljudi čine je da u potpunosti razdvoje marketing od prodaje. To je isto kao da imate samo desnu ruku, a da kažete da vam leva ruka nije potrebna. Marketing i prodaja su kao brat i sestra.

Ako je vaše preduzeće auto, onda je prodaja njegov motor, a marketing je gorivo. Kao što ni nijedan auto ne može da se kreće bez motora, tako ni jedno preduzeće ne može da opstane na tržištu bez prodaje. Prodaja je motor, snaga, put razvoja i jedini uslov opstanka predzeća na tržištu, a povezan je sa marketingom koji ga hrani.

Uspešni u prodaji znaju:

Ne propustite priliku!

Forum marketinga se organizuje jedanput u toku godine sa fokusom na različite teme.

* obavezno polje


Najveća dragocenost na tržištu danas je znanje. To nije obrazovanje koje se stiče u školskim klupama ili na fakultetima, niti stručno znanje određene profesije, već je to znanje koje je potrebno da prodamo svoj proizvod ili uslugu na tržištu.

Kupce ne interesuje vaš proizvod. Njih interesuje način kako da pronađu rešenje za svoje probleme. Oni tragaju za odgovorima za svoje situacije. Kupci ne žele da kupe dušek, žele da kupe miran san. Ne žele da kupe auto, žele da kupe bezbednost na putu, udobnost pri vožnji ili statusni simbol.

Svako od nas želi da ima ŠTO VEĆI PROFIT OD PRIHODA PRODAJE. Možda ste vi jedan od onih koji žele:

Šta je forum marketinga „Update Your Marketing“?

Update Your Marketing - UYM je naziv brenda foruma koji obeležava edukativni skup, a koji je namenjen za privrednike, za preduzetnike, za projekt menedžere, za ljude koji započinju svoj biznis ili je njihovo radno mesto vezano za prodaju ili marketing.

Šta je još ovaj forum:

I ove godine smo pozvali predavače koji su od svoje prakse sačinili teoriju koja se uspešno implementira i prilagođava drugim delatnostima.

Novost u ovoj godini je da smo obezbedili predavanja i na mađarskom i na srpskom jeziku, omogućili raznovrsne karte da sami možete birati pakete koji vam najviše odgovaraju, a isto tako smo unapredili kvalitet samog foruma.

PREDAVAČI FORUMA „UPDATE YOUR MARKETING“

PREDAVAČI na mađarskom jeziku:

EMIL TONK (Budimpešta/Mađarska) je jedan od najtraženijih predavača i trenera iz sveta biznisa u Mađarskoj. Omiljen je na visokoobrazovnim institucijama, na profesionalnim skupovima i konferencijama. Ima titulu vanrednog počasnog profesora. Osnivač je i potpredsednik „Udruženja za marketing Mađarske“, a dobitnik je više nagrada kao što su priznanje za „Najboljeg muškog predavača godine“ (2008), Mentor-Oscar priznanje (2013), nalazi se na listi svetski priznatih predavača (2010) i izabran je i za „Najboljeg marketara godine“ (2017). Autor je serije knjiga „Poslovna apoteka“ i ima snimljeno blizu 60 lekcija audio materijala. Često ga zovu „Dr Kako“, jer ne predaje samo ono što je potrebno uraditi već i kako se to radi. Smatra da je znanje korisno kada donosi rezultate i da je zajedno sa iskustvom najbolja ušteda vremena. Njegov moto je: „Ako je nekome skupo da plati znanje i žao da uloži vreme u njega, da li je razmišljao koliki su troškovi neznanja?“ Emil Tonk sa svojim angažovanjem 26 godina podržava rad malih i srednjih preduzeća. Njegova specijalnost su poslovna komunikacija, pre svega tehnike prodaje, pregovaranja i prezentacije. Njegova predavanja govore o svakodnevnoj uspešnoj praksi. Tema njegovog predavanja na forumu je „Tajne sigurnog uspeha – Majstorije prodaje”. Stil njegovog predavanja je svojstven i garancija za aktivno učenje uz zabavu!
www.tonkemil.hu

Tonk Emil

TIMEA GUBAŠ (Subotica/Srbija i Mađarska) Timea Gubaš je bila jedan od predavača i co-organizatora prošlogodišnjeg marketing foruma. Rodom je iz Subotice, a od srednje škole se edukovala i živela u nekoliko evropskih gradova. Svoju karijeru je započela kod „Coca-Cole“ kao brendmenedžer, a zatim je postala direktor marketinga i PR-a kod „LEGO“ za države Mađarska, Hrvatska i Slovenija. Radila je na poziciji vođe marketing stategije za Hotel Zenit Balaton, a trenutno je na poziciji  vođe divizije turističkog marketinga i hotelijerstva kod „BDO“ Mađarska. Više od 20 godina podržava klijente svojim iskustvom, savetovanjem i stručnim znanjem na polju izgradnje brenda i strategijskog razmišljanja. Učestvovala je kao predavač na više konferencija, foruma, u visokoškolskim obrazovnim institucijama gde je terorijsko znanje prezentovala sa praktičnim iskustvom. Njena tema će biti vezana za obradu konkretnog primera iz oblasti prodaje
www.bdo.hu

TIMEA GUBAŠ

ANDOR KOZA (Subotica – Srbija) Andor Koza je suvlasnik preduzeća „Studio Present“ doo koje čine vrhunski profesionalci u oblastima programerstva, dizajna, marketinga i prodajnih timova. „Studio Present“ zastupa Drupal platformu, a za doprinos u stručnom razvoju su dobili i zvanično priznanje od Drupal zajednice. Osnivač je i predsednik centra za razvoj IT tehnologije, koji je nedavno otvoren u Subotici pod nazivom „Digital hive“. „Studio Present“ je jedan od pokretača i realizatora ideje jednodnevne konferencije IT4Business preko subotičkog IT klastera, a ima za cilj spajanje malih, srednjih i velikih preduzeća sa IT profesionalcima radi širenja znanja o trendovima i mogućnostima koje preduzeća mogu da iskoriste za svoj razvoj. Dugo godina podržavaju studente VTSŠ iz Subotice kroz stipendije i na taj način doprinose društvenoj odgovornosti i razvoju mladih stručnjaka u našoj zemlji. Njegova tema će biti vezana za praktična znanja iz prodaje iz ugla IT profesionalca, odnosno kako se prati prodaja kada nas kupci ne vide osim online platforme.
www.studiopresent.rs

ANDOR KOZA

Mgr. ČABA PAŠKO (Subotica/Srbija) Mgr. Čaba Paško je sveštenik, dirigent i profesionalni kuvar. Svoje školovanje za sveštenika je završio u Pečuju, a diplomirao je orgulje i dirigovanje u Gracu. Predsednik je humanitarne organizacije „Caritas“ u Subotici i profesor u „Srednjoj muzičkoj školi“. Dugo godina je dirigent kamernog hora „Pro Musica“. Svoju ljubav prema kulinarstvu je razvio u parohiji Kelebija, gde trenutno vrši dužnost sveštenika. U okviru parohije se nalazi dom pod nazivom „Marton Aron“ gde se redovno organizuju razna gastronomska dešavanja na kojima Otac Paško kuva sa svojim timom. Izdao je knjigu „Otac Paško u kuhinji – Ukusi Bačke“ koja je prodata u više od 3.000 primeraka. Ove godine je preuredio i „Kuvar za decu“. Njegov rad najviše ilustruje njegov moto: „Moja kuhinja je moja muzika, a osnovne namirnice su note“. U 2018. godini je imenovan za predstavnika „Udruženje mađarsko nacionalnih gastronoma“ na svetskom prvenstvu u kuvanju „Culinary World Cup“ u Luksemburgu gde je osvojio srebrnu medalju. U kući „Marton Aron“ koja poseduje savremenu kuhinju organizuju se i tim bildinzi za kuvare koje vodi Otac Paško. Na forumu će predstaviti svoj rad, odnoso kako različite oblasti koje zastupa grade lični brend i koliko je isti važan u prodaji
Facebook PaskoAtyaKonyhaja

ČABA PAŠKO


PREDAVAČI na srpskom jeziku:

JASMINKA GRUNČIĆ (Subotica/Srbija) Jasminka Grunčić je poslovni i NLP trener, suvlasnik preduzeća „VG blue“ doo. U svojoj praksi radi kao konsultant, trener i mentor sa malim i srednjim preduzećima, odnosno sa preduzetnicima na teritoriji severne Vojvodine. Ima decenijsko iskustvo u oblasti prodaje i rukovođenja u multinacinalnoj kompaniji „Wiener Stadtische osiguranje“. Autor je trening koncepta „Update Your Business“ koji sadrži praktične tehnike i modele za unapređenje biznisa MSP. Stalni je gost emisije “Poslovni intermeco” koja se emituje već petu sezonu na „TV Subotica“ odnosno na „ComNet“ merži širom Vojvodine. Svaka emisija je segment medijske edukacije za biznis, a podržava svakodnevni rad privrednika. Veruje da se uspeh može postići planskim i sistematskim pristupom u radu. Njena tema će biti vezana za definisanje vrednosti u prodaji koji kao magnet privlači kupce.
www.vgtreninzi.rs

JASMINKA GRUNCIC

SVETOZAR KRUNIĆ (Subotica-Novi Sad/Srbija) Svetozar Krunić je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Subotici na smeru Marketing menadžment. Iza sebe ima bogato poslovno iskustvo na kome je postepeno gradio svoju karijeru. Njegova želja da dubinski razume ponašanje korisnika i njegove akvizicije, analitke i tehnologije, motivisala ga je da se razvije u priznatog stručnjaka u svojoj oblasti online sveta i da bude tražen predavač na stručnim skupovima kao što su razni forumi, Privredna Komora ili Webiz. Iskustveno potiče iz biznisa, a njegove poslovne aktivnosti su fokusirane na sticanje korisnika, kupaca, upravljanje njihovim karateristikama, odnosno inoviranje svakog koraka tog procesa. Njegov rad uključuje i usaglašavanje sa stejkholderima, odnosno na stranama koje su zainteresovane za zajedničke projekte, globlanim i lokalnim ciljevima, omogućavajući biznisima da posluju na najvišem nivou. Trenutno je na poziciji Head of User Acquisition u kompaniji „ActiveCollab”. Njegova tema će biti vrlo korisna za učesnike jer će predstaviti sve one analitičke podatke iz kojih se može pratiti ponašanje i namera kupaca, a koji su ključni za donošenje odluka i daljih prodajnih i marketinških aktivnosti preduzeća.
www.activecollab.com

SVETOZAR KRUNIĆ

DUŠKO ANTELJ (Beograd/Srbija) Duško Antelj je svoju poslovnu karijeru razvijao u telekomunikacijama, kao što su „IKOM“, „Radijus Vektor“ i „Targo telekom“. Trenutno radi u kompaniji „Sat-trakt“ na poziciji rukovodioca prodaje i usmeren je na rad sa krajnjim korisnicima. Karijerni put je razvijao konstantnim napredovanjem i usavršavanjem. Svojim odličnim poznavanjem tržišta telekomunikacija i potrošačkih navika u različitim socio-demografskim sredinama, u kompanijama je uspešno radio na podizanju novih i restruktuiranju postojećih sistema prodaje telekomunikacionih servisa za fizička lica. Sa logikom da je svaki sistem jak onoliko koliko i njegova najslabija karika, konstantno radi na ličnom razvoju kao i na individualnom razvoju članova svojih prodajnih timova kroz interne i eksterne obuke u liderstvu, prodaji, asertivnoj komunikaciji, pregovaranju uz aktivno praćenje i sinhronizaciju promena zakonske regulative u oblasti poslovanja. Njegova tema će biti usmerena na primere iz svoje poslovne prakse i na predstavljanje uspešnih modela iz prodaje.
www.su.stcable.tv
www.sattrakt.com

DUŠKO ANTELJ

NEMANJA DINIĆ (Beograd/Srbija) Nemanja Dinić je diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a magistrirao na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. U kompaniji „Wiener Städtische osiguranje“ radi već skoro 15 godina, razvijajući se i stičući iskustvo na velikom broju pozicija, od administrativnih do rukovodećih, u oblasti prodaje osiguranja. Od 1.marta ove godine nalazi se čelu je Komercijalne prodaje u kompaniji i rukovodi timom od nekoliko stotina agenata prodaje, raspoređenih u preko 40 prodajnih mesta širom zemlje. U dosadašnjoj karijeri specijalizovao se za prodaju svih vrsta osiguranja, vođenje timova sa velikim brojem zaposlenih, saradnju sa klijentima kako u oblasti individualnih ponuda za stanovništvo, tako i u saradnji sa preduzetnicima i vlasnicima malih i srednjih preduzeća. Njegova tema će biti fokusirana na obast prodaje usluga.
www.wiener.co.rs

NEMANJA DINIĆ


Vreme Aktivnost Predavač
I DEO - PREPODNE (predavanja na mađarskom jeziku)
9,00 -9,25 Registracija učesnika
9,30 - 9,50 Otvaranje foruma Jasminka Grunčić
9,50 - 10,55 Predavanje Tema: „Tajne sigurne prodaje - Majstorije uspeha“ Emil Tonk
10,55 - 11,15 PAUZA
11,15-11,35 Predavanje Tema: „Inovacija u prodaji – uloga koda od četiri slova“ Timea Gubaš
11,35 - 11,55 Predavanje Tema: „Povećajte prodaju sa jednostavnim alatima i
uštedite sebi 2 radna dana“
Andor Koza
11,55 - 12,15 Predavanje Tema: „Kuhinja Oca Paško“ – važnost ličnog brenda u prodaji Čaba Paško
12,20 - 13,00 Okrugli sto - panel Vodi: Andrea Mičik
12,20 - 13,00 Okrugli sto - panel Vodi: Andrea Mičik
13,05 - 14,15 RUČAK
II DEO – POPODNE (predavanja na srpskom jeziku)
13,45-14,15 Registracija učesnika za popodnevna predavanja
14,15 - 14,25 Otvaranje Brigita Marton Barašić
14,25 - 14,55 Predavanje Tema: Visoki rang vrednosti u prodajnom procesu u odnosu na cenu Jasminka Grunčić
15,00 - 15,30 Predavanje Tema: „Drugačiji pogled na WEB i Biznis metrike“ Svetozar Krunić
15,30- 15,50 Predavanje Tema: Studija slučaja „Kako je Sat-trakt pomogao Subotici da ga
prihvati kao novog telekomunikacionog partnera“
Duško Antelj
15,55 - 16,15 Pauza
16,15-16,35 Predavanje Tema: "Klasično vs. digitalno...ili,
zašto više volim Vidu nego Marinka?”
Nemanja Dinić
16,40-17,15 Okrugli sto - panel Vodi: Vladan Stefanović
17,15 - 17,35 Jubilej emisije Poslovni Intermeco - 150.emisija na dan foruma
17,35 - 17,45 Završetak foruma
18,00 - 19,30 Izenanđenje – „After forum“

Vodi: Brigita Marton Barašić

Logo foruma marketinga je brod. Kada brod napušta sigurnu luku spreman je da doživi svoju potpunu slobodu i da plovi okeanima, a isto tako je pripremljen za oluje koje mu mogu oštetiti jedra. A kao što ni brod ne može doploviti do prekrasnih destinacija, da trasirajući vodene puteve ostvari velike profite za preduzeća, tako ni preduzeće ne može da ostvari uspeh bez toga da „isplovi“ na nepredvidljivo tržište. Plovidba morem je stil života, preduzetništvo je forma života. Zato je važno da budemo pripremljeni za plovidu i da punim jedrima koristimo prednosti preduzetništa.

„Ne možemo da utičemo na pravac vetra, na kišu ili na druge hirove prirode, ali možemo da namestimo jedra da bi se naše preduzeće razvijalo u dobrom pravcu.“

Prednosti koje Vas očekuju ako dođete na forum

Koncetrisanost predavanja u istom danu sa akcentom na prodaju:

Kako možete biti učesnik Foruma?

Vrste karti Sadržaj Karti Cena karte
nakon
25.09.2019.
do
28.10.2019.
PREPODNE
predavanja na
mađarskom jeziku
-Učešće na svim predavanjima na mađarskom jeziku
-Posluženje u pauzi
**karta ne sadrži ručak

6.900 RSD
sa PDV-om
POPODNE
predavanja na
srpskom jeziku
-Učešće na svim predavanjima na srpskom jeziku
-Posluženje u pauzi
**karta ne sadrži ručak

6.900 RSD
sa PDV-om
CELODNEVNE
Predavanja na
mađarskom i na
srpkom jeziku
-Učešće na svim predavanjima u toku foruma
-Posluženje u pauzama
-Ručak
-Iznenađenje nakon završetka foruma

12.900 RSD
PDV-om

*za poludnevne karte se može doplatiti ručak
*sva predavanja su na jezicima koji su predviđeni programom (bez simultanog prevoda)
*Za svake 4 kupljene karte je + 1 karta GRATIS iz odgovarajućeg paketa.
*Poslednji dan prijave je 28.10.2019. (ponedeljak).

Ukoliko imate druge potrebe, kontaktirajte nas putem e-mail: info@vgtreninzi.rs ili na telefon 063 633 166 da bi sačinili paket za vaše preduzeće.


Pratite event foruma na društvenim mrežama da među prvima imate sveže informacije: Facebook Event

Verujemo u snagu mikro-, mala- i srednja preduzeća i da njihova fleksibilnost može uticati na kretanje tržišnih uslova. Verujemo, da svi koji pripadaju ovoj grupi mogu bogato da doprinesu poboljšanju ekonomskih prilika jedne zemlje. Verujemo, da je snaga u zajedništvu.

* obavezno polje