update your marketing

Teremts értéket és növeld meg a bevételed!

Vegyél részt a marketing fórumon és találkozz több, mint 120 kis- és középvállalat vezetőjével,
egyéni vállalkozókkal, projekt-, értékesítési és marketig vezetőkkel, akiknek fontos a sikeres értékesítés!

Helyszín: Palics, Nagy Terasz

Időpont: 2019.10.30.


Pont egy évvel ezelőtt szerveztük meg Palicson az 1. KKV-k marketing fórumát, az Update Your Marketinget. A célunk az volt, hogy hagyományt teremtve egy olyan egynapos rendezvényt szervezzünk a vállalkozók részére, ahol tapasztalatot, tudást, ötleteket cserélnek és kapcsolatokat építenek.

Az „Építsd fel a marketing stratégiád” vezérmondatot viselő marketing fórumon 80 vállalkozó vett részt Észak- Bácskából. A tavalyi fórum képei ezen a linken elérhetők: link.

A hosszútávú célunk az volt, hogy megváltozzon a kis- és középvállaltok marketinggel kapcsolatos gondolkodásmódja, ami szorosan kötődik az értékesítéshez. Olyan eseményt szerveztünk a vállalkozóknak, ahol lehetőségük nyílt arra, hogy új információkhoz jussanak, tudásra tegyenek szert, megismerjék a legújabb trendeket, tapasztalatot cseréljenek egymással és közben büszkék legyenek a vállalkozásukra, az eddig elért eredményeikre.


Az idei fórumon az értékesítésre helyezzük a hangsúlyt.


Kinek lesz hasznos ez a fórum?


Hibás szemlélet teljesen szétválasztani az értékesítést a marketingetől. A kettő kéz a kézben jár együtt.

Ha a vállalkozást egy autóhoz hasonlítjuk, akkor az értékesítés az autó motorja, a marketing pedig az üzemanyaga. Ahogyan egy autó sem tud motor nélkül elindulni, ugyanúgy egy vállalkozás sem életképes a piacon az értékesítés nélkül. Az értékesítés a motor, az erő, a fejlődés útja és feltétele, hogy a vállalkozásod sikeres legyen, amelyet ugyanakkor a marketing tevékenység táplál és éltet.

Akik sikeresek az értékesítésben, azok tudják, hogy:

Ne szalaszd el ezt az alkalmat!

A marketing fórumot egy évben csak egyszer szervezzük meg, mindíg más témakörben.

* indicates required


A tudásnak nagy értéke van. Nem az iskolapadban szerzett vagy a szakmából származó tudásról van a fórumon szó, hanem olyan képességek elsajátításáról, melyekre szükségünk van, hogy értékesíteni tudjuk a piacon kínált termékeinket, szolgáltatásainkat.

A vásárlókat nem a termékünk érdekli, hanem az, hogy a termék, hogyan oldja meg a problémáját. Válaszok és megoldások után kutatnak. A vásárlók nem ágymatracot szeretnének venni, hanem a kényelmes és nyugodt alvást biztosítani. Nem csupán autót szeretnének vásárolni, hanem biztonságot, kényelmet vagy egy státusz szimbólumot.

Minden vállalkozó célja, hogy minél nagyobb profitot nyerjen az értékesítés bevételéből. Te is ehhez a csoporthoz tartozol, ha:

Mi az „Update Your Marketing“ fórum?

Az „Update Your Marketing” - UYM egy márkanév, ami egy edukációs fórumot jelent, ahol a vállakozók, a projekt menedzserek, kezdő vállalkozók, illetve értékesítők és marketingesek a tanulás, a fejlődés céljából találkoznak.

Ezenkívül a marketing fórum:

Ebben az évben is olyan előadókat hívtunk meg, akik a saját tapasztalatukból, gyakorlati és elméleti tudásukból hoznak példákat.

Újdonságnak számít a tavalyi évhez képest, hogy magyar és szerb nyelvű előadások is hallhatóak lesznek. Ezzel és a variálható jegycsomagokkal is biztosítjuk a fórum színvonalának növelését.

Az „UPDATE YOUR MARKETING“ fórum előadói

Magyar nyelven előadnak:

TONK EMIL (Budapest/Magyarország) Magyarország egyik legkeresettebb üzleti előadója, trénere. Keresett és kedvelt előadója üzleti és gazdasági ismereteket oktató felsőfokú intézményeknek, szakmai rendezvényeknek, konferenciáknak. A Magyar Marketing Szövetség egyik alapítója és ügyvezető alelnöke. Munkássága során több elismerésben és díjban részesült, többek között 2008-ban neki ítélték „Az év Legjobb Férfi Előadója” címet Magyarországon, 2013-ban elnyerte a Mentor-Oscar díjat, 2010-ben beválasztották a világ legjobb előadói közé, 2017-ben az év marketingesének választották. Az Üzleti Patika könyvsorozat és közel 60 hanganyag szerzője. Dr. Hogyan-ként emlegetik, hiszen nem csak azt tanítja, hogy mit kell csinálni, hanem azt is, hogy hogyan. Véleménye szerint a tudás akkor ér valamit, ha az másoknak eredményt hoz, illetve a tapasztalattal párosuló tudás megszerzése mások számára a legjobb időgazdálkodás. Mottója: „Akinek a tudás megszerzése drága, és sajnálja rá az időt, vajon számol-e a tudatlanság költségeivel?” A Tonk Emil Üzleti Akadémia tréningjeivel, tanácsadó munkájával és kiadványaival 26 éve segíti és támogatja a kis- és középvállalkozások, gazdasági társaságok, szervezetek üzleti sikereit. Szakterülete az üzleti kommunikáció, így elsősorban tárgyalási, kommunikációs, értékesítési és prezentációs technikák gyakorlatának átadása. A fórumon hallható témája „az értékesítés mesterfogásai - a biztos siker titkai“. Sajátos előadói stílusa garancia az aktív és könnyed tanulásra.
www.tonkemil.hu

Tonk Emil

GUBÁS TÍMEA (Szabadka/Szerbia - Magyarország) Gubás Tímea volt a 2018-as, első marketing fórumunk egyik szervezője és előadója. Szabadkáról származik, középiskolás kora óta Európa különböző városaiban folytatta a tanulmányait. A szakmai karrierjét a világon a legismertebb márkák vezetőjeként alapozta meg: a „Coca-Cola“-nál három ország márkavezetőjeként dolgozott. Ezután a „LEGO“ Marketing és PR Igazgatója tíz éven át, a magyar, horvát és szlovén piacokat irányította. Marketing stratégiai vezetője volt a „Hotel Zenit Balaton“-nak. Jelenleg a magyarországi „BDO“ -nál a Turisztikai/Szállodai Marketing Divízióvezetője. Emellett marketing stratégiai tanácsadást nyújt a hozzá forduló egyéni ügyfeleknek, kis- és középvállalkozóknak. Több mint 20 évnyi szakmai tudással, tapasztalattal a márkaépítésben, a stratégiai gondolkodás terén segíti az ügyfeleit. Szakmai konferenciák, fórumok, egyetemek előadójaként az elmélet mellett, a gyakorlati tudásra fekteti a hangsúlyt. A fórumon elhangzó előadásában a vevőismeret, a változó igények az értékesítésben kap főszerepet, melyet gyakorlati példákkal fog illusztrálni.
www.bdo.hu

TIMEA GUBAŠ

KOZA ANDOR (Szabadka - Szerbia) Koza Andor a „Studio Present“ Kft. résztulajdonosa. A céget kiváló programozók, dizájnerek, marketingesek szakmai csapata alkotja. A „Studio Present“a Drupal tartalomkezelő rendszer használatát képviseli, amiért hivatalosan is elismerést kaptak a drupal közösség részéről a szakmai fejlődésükhöz nyújtott hozzájárulásukért. A közelmúltban kiépült szabadkai „Digital Hive“ Informatikai Fejlesztési Központ alapítója és elnöke. A „Studio Present“az egyik ötletadója és megvalósítója az egynapos IT4Business konferenciának, Szabadka IT klaszterén keresztül, amelynek célja, hogy összekapcsolja a kis-, közép- és nagyvállalatokat az informatika szakembereivel. Ezzel is lehetőséget biztosítanak a vállalkozóknak, hogy megismerjék a trendeket és lehetőségeket, hogyan tudják fejleszteni a cégüket a digitalizáció terén. Több éve ösztöndíjat biztosítanak a szabadkai Műszaki Szakfőiskola hallgatóinak, ezzel együtt társadalmi szerepet vállalnak a hazai fiatal szakemberek támogatásában. A fórumon előadott témájában az értékesítés online oldala lesz a fókuszban.
www.studiopresent.rs

ANDOR KOZA

Mgr. PASKÓ CSABA (Szabadka - Szerbia) Mgr. Paskó Csaba pap, karnagy és mesterszakács. A papi iskolát Pécsett végezte, ezután pedig Grazban a vezénylésből és orgonából diplomázott. A szabadkai egyházmegyei „Caritas“ elnöke és a „Szabadkai Középfokú Zeneiskola“ tanára. Több éven át a „Pro Musica“ kamarakórus karmestere. Pillanatnyilag a kelebiai plébánián tevékenykedik, ahol a „Márton Áron ház”-ban rendszeresen szerveznek különböző gasztronómiai eseményeket, ahol együtt főz a csapatával. Nevéhez kötődik a „Paskó atya konyhája – Bácska íze“ szakácskönyv, amelyet több mint 3.000 példányban adtak el. Idén jelent meg a gyerekeknek szánt „Az első szakácskönyvem“ című könyve. Munkásságát legjobban illusztrálja a mottója: „Kottám a konyhám, a hangjegyek az alapanyagok“. 2018-ban egyéni versenyzőként vett részt a Gasztronómiai Világbajnokságon a „Culinary World Cup“ Luxemburgban, amire a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség jelölte, ahonan ezüst érmemmel tért vissza. A „Márton Áron ház“ korszerű konyhája rendszeres helyszíne szakmai csapatépítő programoknak, melyeket Paskó atya vezet. A fórumon be fogja mutatni munkásságának azon pontjait, amelyek a személyes márkához kötődnek és fontos elemei az értékesítésnek.
Facebook PaskoAtyaKonyhaja

ČABA PAŠKO


Szerb nyelven előadnak:

JASMINKA GRUNČIĆ (Szabadka – Szerbia) Jasminka Grunčić Üzleti tréner és NLP tréner, a VG blue Kft résztulajdonosa. A KKV-k tanácsadójaként és mentoraként dolgozik Észak-Vajdaságban. Tízéves tapasztalatot szerzett vezetőként a Wiener Stadtische biztosítónál. Az „Update Your Business“ tréning-sorozat megalkotója, amely a KKV-k ügyviteli fejlődéséhez ad praktikus technikákat és útmutatókat. Állandó vendége a szabadkai TV „Üzleti intermezzo“ hetente jelentkező adásának. A műsor sikerét bizonyítja, hogy idén az ötödik évadot sugározzák Vajdaság egész területén. Minden adás egy-egy oktató jellegű műsor, mely támogatja a hazai vállalkozók ügyvitelét a mindennapokban. Hisz abban, hogy a siker gyümölcsét a megtervezett és jól felépített rendszer hozza meg.
www.vgtreninzi.rs

JASMINKA GRUNCIC

SVETOZAR KRUNIĆ (Szabadka-Újvidék/Szerbia) Svetozar Krunić a szabadkai Közgazdasági Egyetemen, marketing szakon szerzett diplomát. Gazdag szakmai tapasztalattal rendelkezik, fokozatosan építette a karrierjét. Szenvedélyévé vált, hogy mélyen megismerje a vásárlók viselkedési formáit. Mindez hozzásegítette őt ahhoz, hogy egy elismert szakemberré váljon a saját területén az online világban és különböző szakmai fórumok és összejövetelek kedvelt előadója legyen, mint. pl. Webiz és a Gazdasági Kamara. Olyan partnerekkel dolgozik közös projektekben, akiknek céljuk, hogy magasabb minőséget biztosítsanak a vásárlóiknak. Jelenleg az „ActiveCollab” cégnél vezetőként dolgozik. A fórumon olyan elemzéseket és tanácsokat fog megosztani a vállalkozókkal, amelyekkel megérthetik a vásárlók viselkedési formáit.
www.activecollab.com

SVETOZAR KRUNIĆ

DUŠKO ANTELJ (Belgrád/Szerbia) Duško Antelj a karrierjét a telekommunikációban kezdte olyan cégeknél, mint az „IKOM“, a „Radijus Vektor“ és a „Targo telekom“. Jelenleg a „Sat-trakt“-ban dolgozik mint értékesítési osztályvezető. Jól ismeri a vásárlók szokásait a telekommunikációban. Részese volt több olyan projektnek, amellyel korszerűsítették és megújították a távközlés ügyfélrendszereit. Azt a logikát követi, hogy minden rendszer annyira erős, mint a leggyengébb láncszeme. Folyamatosan képzi magát és nagy hangsúlyt fektet a személyes fejlődésre. Csapatát különböző tréningekkel ösztönzi a vezetésre, az értékesítésre, az asszertív kommunikációra és tárgyalási eredményekre. A fórumon sikeres értékesítési modelleket fog bemutatni.
www.su.stcable.tv
www.sattrakt.com

DUŠKO ANTELJ

NEMANJA DINIĆ (Belgrád/Szerbia) Nemanja Dinić a belgádi Közgazdasági Egyetemen szerzett diplomát, majd a Technikai Egyetemen magisztrált Újvidéken. Közel 15 éve dolgozik a Wiener Stadtische biztosítónál, ahol különböző pozíciókat töltött be az adminisztratív jellegű munkakörtől a vezetői értékesítési munkakörökig. Jelenleg az Értékesítési osztály vezetője. Csapatával több száz ügynököt irányít, akik több mint 40 helységben tevékenykednek az országban. Karriere során szakosította magát mindenfajta biztosítás értékesítésére, a nagy létszámú csapatok vezetésére, illetve az ügyfelekkel való közreműködésre, legyen szó magánszemélyekről vagy vállalkozókról. A fórumon a szolgáltatások értékesítésére fogja fektetni a hangsúlyt.
www.wiener.co.rs

NEMANJA DINIĆ
Időpont Előadás Előadó
I. RÉSZ – DÉLELŐTT (magyar nyelvű előadások)
9,00 -9,25 Regisztráció
9,30 - 9,50 Megnyitó Grunčić Jasminka
9,50 - 10,55 Előadás Téma: „Az értékesítés mesterfogásai - a biztos siker titka“ Tonk Emil
10,55 - 11,15 SZÜNET
11,15-11,35 Előadás Téma: „Innováció az értékesítésben- a négybetűs kód szerepe” Gubás Tímea
11,35 - 11,55 Előadás Téma: „Növelje eladásait egyszerű eszközökkel,
nyerjen heti +2 szabadnapot”
Koza Andor
11,55 - 12,15 Előadás Téma: „Paskó atya konyhája“ – a személyes márka
fontossága az értékesítésben
Paskó Csaba
12,20 - 13,00 Kerekasztal beszélgetés Vezeti: Micsik Andrea
13,05 - 14,15 EBÉD
II. RÉSZ – DÉLUTÁN (szerb nyelvű előadások)
13,45-14,15 Regisztráció a délutáni előadásokra
14,15 - 14,25 Megnyitó Márton Barasity Brigitta
14,25 - 14,55 Előadás Téma: „ Miért fontosabb az érték
az árnál az értékesítésben?”
Grunčić Jasminka
15,00 - 15,30 Előadás Téma: „Új nézőpont az on-line értékesítésben“ Krunić Svetozar
15,30- 15,50 Előadás Téma: Esettanulmány „Hogyan lett a „Sat - trakt” cég Szabadka
új telekommunikációs partnere?“
Antelj Duško
15,55 - 16,15 SZÜNET
16,15-16,35 Előadás Téma: Klasszikus vagy digitális...avagy miért
szeretem jobban Videt mint Marinkót?”
Dinić Nemanja
16,40-17,15 Kerekasztal beszélgetés Vezeti: Stefanović Vladan
17,15 - 17,35 Az „Üzleti intermezzo“ - 150. jubileumi adása a Fórum napján
17,35 - 17,45 A Fórum lezárása
18,00 - 19,30 Meglepetés – „After fórum“

Vezeti: Márton Barasity Brigitta

A marketing fórum logója és jelképe egy hajó. Amikor a hajó elhagyja a kikötőt, készen áll arra, hogy megélje a teljes szabadságot és kihajózzon a nyílt vízre. Ugyanakkor felkészül arra, hogy a vitorláit megszaggathatja a vihar. Mint ahogyan a hajó sem tud gyönyörű tájakra eljutni és profitálni a hajózás adta lehetőségekből, csak ha elhagyja a kikötőt, ugyanúgy egy vállalkozás sem tud sikereket elérni, ha nem „hajózik ki” a kiszámíthatatlan piaci áramlatokba. A hajózás egy életmód, a vállalkozás egy életforma. Ezért fontos, hogy készen álljunk a hajózásra és tudjuk használni ehhez teljes egészében a vállalkozásunkat.

Nem tudunk hatni a szélirányra, az esőre és az időjárás szeszélyeire, de a vitorláink helyzetét és a kormányt mi irányítjuk, hogy a vállalkozásunk jó irányba hajózzon.

Mit nyújt neked a fórum?

Az értékesítésre fókuszáló előadások sorozata lehetőséget ad, hogy:

Hogyan tudsz részt venni a fórumon?

Jegycsomagok A csomagok tartalma A jegy ára
2019.09.26 –
do
2019.10.28.-ig
DÉLELŐTT
magyar nyelvű
előadások
-részvétel minden magyar nyelvű előadáson
- felszolgálás a szünetben
**a jegy nem tartalmazza az ebédet

6.900 RSD
Áfával
DÉLUTÁN
szerb nyelvű
előadások
-részvétel minden szerb nyelvű előadáson
- felszolgálás a szünetben
**a jegy nem tartalmazza az ebédet

6.900 RSD
Áfával
EGÉSZNAPOS
magyar és szerb
nyelvű előadások
-Minden szerb és magyar nyelvű előadáson való részvétel
- felszolgálás a szünetekben
- ebéd
- meglepetés a fórum hivatalos befejezése után

12.900 RSD
Áfával

*A félnapos délelőtti vagy délután csomaghoz lehetőség van az ebéd hozzáfizetésére is
*minden előadás azon a nyelven folyik, amelyik fel van tüntetve (nincs szimultán fordítás)
*Minden 4.-ik megvásárolt jegyhez adunk 1 GRATIS jegyet a megfelelő jegycsomagból

Amennyiben kérdésed van, írj nekünk az info@vgtreninzi.rs emailre vagy hívj a 063 633 166 telefonszámon, hogy a megfelelő csomagot készíthessük elő neked!


Facebook Event

Hiszünk a kis-és középvállalatok erejében. A rugalmasságuk megváltoztathatja a piaci viszonyokat. Hisszük, hogy mindazok, akik ehhez a csoporthoz tartoznak gazdagítják egy ország gazdaságát. Hiszünk a közösség erejében.

* indicates required